Prevádzkové poriadky, posudky o riziku, poradenstvo v hygiene, epidemiológii

  1. Zariadenia, pri ktorých prevádzke dochádza ku kontaktu s ľudským telom
        - kozmetika
        - kaderníctvo
        - manikúra a nechtový dizajn
        - pedikúra
        - masáže
        - nastreľovanie náušníc
        - permanentný make-up
        - sauna
        - solárium
        - tetovanie
  2. Zdravotnícke zariadenia
        - ambulancia
        - zariadenie na poskytovanie jednodňovej zdravotnej starostlivosti
        - stacionár
        - spoločné vyšetrovacie a liečebné zložky
        - agentúra domácej ošetrovateľskej starostlivosti
        - záchranná služba a dopravná zdravotná služba
        - lekárne
  3. Ubytovacie zariadenia, hotely
  4. Stravovacie zariadenia
    - bufety
    - jedálne
    - reštuarácie
  5. Bazény, vírivky, plavárne, kúpaliská
  6. Pohrebná služba, pohrebisko
  7. Prevádzkový poriadok a posudok o riziku pre prácu s chemickými faktormi (stolárstvo, autoservis, tlačiareň, foto prevádzky, laboratórium, zubná technika,lekáreň, zámočníctvo, kovovýroba, čistiareň, práčovňa, oprava obuvi, drogéria, stavebniny, kameňolom, roľnícke družstvo ...)
  8. Prevádzkový poriadok a posudok o riziku pre pracovné činnosti  s expozíciou hluku (stolárstvo, autoservis, tlačiareň, zubná technika, zámočníctvo, kovovýroba, kameňolom, roľnícke družstvo, zlievarne, priemysel ...)
  9. Prevádzkový poriadok a posudok o riziku pre pracovné činnosti zamestnancov vystavených vibráciám
  10. Prevádzkový poriadok a posudok o riziku pre pracovné činnosti zamestnancov vystavených optickému žiareniu (lasery)
  11. Prevádzkový poriadok a posudok o riziku pre pracovné činnosti zamestnancov vystavených elektromagnetickému žiareniu
  12. Prevádzkový poriadok a posudok o riziku pre pracovné činnosti zamestnancov vystavených biologickým faktorom
  13. Prevádzkový poriadok a posudok o riziku pre pracovné činnosti zamestnancov vystavených azbestu
  14. Posúdenie zdravotných a bezpečnostných podmienok pri práci s bremenami
  15. Sanitačný poriadok (lekárne, reštaurácie, čerpacie stanice, výrobné závody...)
  16. Konzultácie pri zavádzaní systému správnej výrobná praxe a HACCP v stravovacích prevádzkach